Selamat Datang / Welcome

"Tidak Melayu Hilang Di Dunia"

Tuesday, June 23, 2009

Pesanan Buat Ahli UMNO

assalamualaikum...

kepada semua ahli UMNO khas nya dari Pasir Salak dan UMUM nya dari seluruh malaysia, saya mengucapkan selamat bersidang, diharapkan dengan persidangan tahun ini dapat sama-sama kita merungkai kekusutan dan menyelesaikan masalah yang kita hadapi dengan membuangkan semua pekara yang tak sesuai dan mengambil pekara yang sempurna.

kepada ahli UMNO Pasir Salak , gunakanlah persidangan yang sedang berlansung ini sebaik mungkin untuk kita sama-sama mencari jalan bagi memantapkan lagi perhubungan antara ahli dan kepimpinan bahagian. segala permasalahan tuan-tuan boleh meluahkan semasa persidangan cawangan tuan-2 diadakan bagi kebaikan bersama. Jangan kita mengiyakan apa yang dikatakan oleh pembangkang bahawa kononnya UMNO dipersada kehancuran.

Saya yakin dan percaya ramai ahli UMNO bahagian Pasir Salak masih menyayangi Parti keramat yang membawa tuah kepada rakyat Malaysia, Jangan kita mendegar apa yang di uwar-uwarkan oleh pembangkan tentang UMNO, sebenarnya mereka lah yang hampir terkubur dan mereka jugalah yang telah mengali lubang kubur mereka supaya mudah kita menabus mereka setelah mereka layak untuk dikuburkan.

baru-baru ini DSAI berkata kerajaan Malaysia harus memohon maaf kepada rakyat kelantan diatas kesengsaraan rakyat kelantan selama ini. ini adalah satu muslihar DSAI supaya rakyat membenci BN dan UMNO. sebenarnya DSAI lah yang patut memohon maaf keatas rakyat Malaysia kerana dia telah menjual hak-hak bangsa Melayu Kepada Kaum lain. DSAI adalah pengkhianat agama, Bangsa dan Negara..kami Rakyat Pasir Salak cukup pedih hati dengan perbuatan DSAI al-juburi itu.

sekian,

-cicitmaharajalela-

No comments: