Selamat Datang / Welcome

"Tidak Melayu Hilang Di Dunia"

Monday, June 15, 2009

Nizar gila kuasa bersamaan gila talak
kesian-kesian, kerana mahukan perhatian rakyat, Nizar dah jadi macam orang gila talak, mengapa perlu menjerit seperti orang tak siuman? mengapa perlu ikat pada kepala memohon Bubar Dun ? , ini semua kerana Nizar Chin gila kuasa,

mengapa saya katakan demikian?? kerana perangai atau kelakuan yang di buat oleh Ahli Parlimen Bukit Gantang itu telah melahirkan rasa jijik terhadap beliau. cukup-cukuplah memohon Bubar Dun, kalau sultan tidak pekenankan untuk BUBAR DUN apa yang orang lain boleh buat. terimalah dengan hati yang terbuka.

ramai penyokong PAS jumpa dengan saya mengatakan mereka pon sudah jijik melihat kelakuan Nizar Chin. Mereka bagitahu saya bahawa mereka menyesal menyokong PAS dahulu. Sepatutnya Nizar chin buat kerja dia sebagai Ahli Dewan bukan ikut telunjuk DAP.

penyokong PAS bagitahu lagi pada saya, memang betul kata saya bahawa Nizar ni gila???? mereka pon malu nak mengaku bahawa nizar chin ini sebagai bekas MB mereka.. bertapa bodohnya Nizar Chin, sebelum ini berkuyun-kuyun sokongan yang beliau dapat tetapi dengan perilaku beliau sekarang telah mengurangkan sokongan keatas beliau serta PAS... kesian-kesian.

sekian,

-cicitmaharajalela-