Selamat Datang / Welcome

"Tidak Melayu Hilang Di Dunia"

Friday, April 17, 2009

TABIAT TERBARU WAKILRAKYAT PR

assalammualaikum w.b.t

saudara dan saudari pembaca, saya disini ingin mendedahkan beberapa tabiat wakilrakyat yang saudara dan saudari pilih dikalangan wakil rakyat Parti Keadilan,

saudara yang budiman, apa yang membimbangkan saya dan rakyat adalah apabila tabiat meletak jawatan sebagai ADUN dikalangan wakilrakyat keadilan ini adalah satu penyakit kronik yang virusnya dibawa oleh wan azizah ahli parlimen permatang pauh. sekarang kita tengok apa yang telah berlaku, virus ini makin parah dan akan menjadi barah kepada PKR.

jadi , fikir2kan lah adakah undi saudara yang mengundi PR betul atau Kesilapan besarVIRUS BERBAHAYA!!!!
semua wakil rakyat dari PKR
PARLIMEN PERMATANG PAUH

---------------------------->wan azizah letak jawatan bagi laluan pada suaminya Anuar ibrahim

ADUN BUKIT SELAMBAU

-------------------------->ADUN PKR bukit selambau letak jawatan bg kat Manikumar--------------------------> ?Mohammad Fairus Bin Khairuddin letak jawatan nak bagi pada siapalah agaknya??

Apakah perkara ini mengembirakan rakyat untuk menghadapi keadaan ekonomi yang lembab pada masa ini.. dan inikah yang Anuar ibrahim mahu???

Wednesday, April 15, 2009

KABINET BAYANGAN PRassalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah Dato' Seri Najib Tun Razak telahpun dijadikan PM ke 6. Tahniah buat Dato' Seri dan telah mewujudkan barisan Kabinet yang cukup mantap dan kami rakyat Pasir Salak bersama Ahli Parlimen Pasir Salak mendokong penuh diatas perlantikan Ahli Kabinet Baru Dato' Seri..

Masalahnya sekarang Si luncai Anuar Ibrahim tu nak apa lagi. Dulu dah kencing penyokong PR konon Dia nak jadi PM. kesian tengok dia dah rupa orang gila talak.. sekarang pon dia nak tipu lagi dengan mewujudkan Karbinet bayangan. apa risional nya mewujudkan karbinet bayangan tu..

setahu saya orang yang suka berbayang ni Syaitan.. atau Mat Jenin Pematang Pauh...hhehe..sudah lah wahai Anuar Ibrahim, buat lah keje sebagai Ahli Parlimen . Jangan berangan nak Jadi PM.. kalau nak pon kita tunggu Pilihanraya akan datang, itu pon kalau nasib mike baik.. kalau tak dok ler rumah ..layan cucu..

kepada penyokong PR , ini pesanan cicitmaharajalela, janganlah senang sangat nak dikencing di orang nanti kome lalu semua bau hancing....eeeeeeeee


sekian