Selamat Datang / Welcome

"Tidak Melayu Hilang Di Dunia"

Wednesday, June 3, 2009

Depa Kata Rakyat Perak Tak Terima Zamry Sebagai MB, Betul Ker????
Assalammualaikum...


saudara pembaca yang budiman, seperti yang kalian tahu bahawa makamah telah mengesahkan siapa MB Perak yang sah. Jadi tak perlu dipertikaikan lagi tentang kesahihan Zamry sebagai MB Perak. Pada masa ini Dr Zamry amat sibuk turun padang berjumpa dengan rakyat untuk untuk memberi ruang rakyat untuk bertanyakan permasalahan yang dihadapi oleh rakyat.

Alhandulillah rakyat Perak dengan terbuka hati menyambut kedatangan MB dengan hati yang terbuka dan telah menerima beliau sebagai MB Perak yang sah, ini membuktikan bahawa sistem perlembagaan Negara masih utuh diguna pakai.cuma fitnah dari Pembangkang kononya rakyat negeri Perak tidak menerima beliau sebagai MB. hakikatnya beliau diterima oleh setiap lapisan masyarakat tidak mengira kaum.

saya berani berkata begitu kerana semasa beliau datang ker Kg Gajah semalam 3.6.09 cukup ramai rakyat yang datang untuk mendengar amanat MB. apa yang dapat saya lihat bukan dari kalangan orang dewasa sahaja yang datang tetapi wanita, muda, tua bangsa india dan cina semua hadir bagi meraikan kehadiran beliau ke kg gajah.

kesimpulanya tomahan dan fitnah yang dilontarkan oleh Nizar chin adalah satu penipuan, kononnya rakyat hendak bubar DUN, rakyat tak terima Zamry. hakikatnya rakyat menolak Pembawa fitnah seperti NIZAR CHIN.

sekian.

lihat, tenung, pandang serta fikir-fikirkanlah

-cicitmaharajalela-